26 januari 2022

Op zoek naar een ADmanager Plus?

2 min read
ADmanager Plus

Beste lezers, wat goed dat jullie er weer zijn, laten we snel beginnen. Vandaag ga je namelijk een stuk meer te weten komen over het onderwerp, je komt erachter wat het precies is en waar het voor gebruikt wordt. Boost jouw Active Directory beheer skills en efficiëntie naar een nieuw niveau met ADmanager Plus! Het is de beheer en rapportage oplossing voor Active Directory, Exchange en Office 365 als je het mij vraagt. Het stelt namelijk IT beheerders in staat eenvoudig AD objecten te beheren en complete gebruiksbeheren te ontwikkelen. Daarnaast ook nog AD groepen beheren, bulk aanpassingen te verrichten en nog veel meer. Daarnaast is het ook mogelijk om met een klik op de knop uitgevoerde rapportages uit te draaien. Hartstikke mooi natuurlijk!

CBA Benelux

Wat is het precies?

ADmanager Plus biedt jou een simpel, gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken interface voor Windows Active Directory Management en Rapportage oplossingen, die de AD Administrators en Helpdesk Technici op vele verschillende manieren snel helpen in hun dagelijkse werkzaamheden. Dit is onwijs handig natuurlijk, vooral als je een groot bedrijf hebt. 
Bijvoorbeeld een bedrijf met een centrale en intuïtieve web-based gebruikersinterface, dan begeeft ADmanager simpelweg de verscheidenheid aan complexe taken zoals bijvoorbeeld grote hoeveelheden gebruikers en andere AD onderwerpen, geconditioneerde toegang voor AD administrators en biedt vele AD reports waarvan enkele natuurlijk onontbeerlijk zijn voor gedegen Compliance Audits. Hartstikke ingewikkeld allemaal natuurlijk. Al zullen er genoeg mensen zijn waarvoor het duidelijk is geweest. Als je toch meer wilt weten over ADmanager Plus kijk je natuurlijk op internet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *